Bedrijven 'Walk'

Het hele jaar wordt er door iedereen hard gewerkt voor mooie bedrijfsresultaten, wat is er dan leuker en waardevoller om aan het einde van het jaar met elkaar iets sociaal-maatschappelijk te ondernemen. Daar is de SantaWalk uitstekend geschikt voor. Met al je collega’s en eventueel hun gezinnen, verkleed als Kerstman een ontspannen wandeling over het Stadserf van Hengelo maken en bovendien een GOED DOEL steunen.

 

Na afloop met een goed gevoel, gezellig met z’n allen een hapje en een drankje in het 'Schaatscafé’ of een andere horecagelegenheid, kinderen op de schaatsbaan en kerstinkopen doen in de Hengelose binnenstad. Kortom de ideale invulling voor een collegiale dag. Dus kom zondag 16 december 2018 met zoveel mogelijk collega’s deelnemen aan de SantaWalk en draag als bedrijf bij aan strijd tegen energiestofwisselingsziekten.

 

Bestel het door jou gewenste aantal kerstmanpakken via info@santawalkhengelo.nl. Stuur ook een logo mee wat wij op onze sponsorpagina kunnen plaatsen en de pakken worden bij het bedrijf afgeleverd. Op factuur mogelijk! Bij de kinderpakken een vrijkaartje voor de schaatsbaan van Winters Hengelo t.w.v. € 4,-, inclusief huurschaatsen.

 

Gaat het je als bedrijf niet lukken om een ‘team’ aan de wandel te krijgen, kan je natuurlijk altijd doneren voor de Stichting Join4Energy. Maak je donatie over op NL88INGB0006370754 t.g.v. Stichting Carnaval4Energy.  Of sponsor hier direct 'Team Niels' (Niels Alberda) voor de Challenge Mont Ventoux 2019. 

Join4Energy SAMEN STAAN WE STERK!